Ei kirjautuneena (Kirjaudu sisään)

Pohjoisten kaupunginosien visioryhmä

Toimintakautena 2014-2015 osallistuttiin aktiivisesti Pohjoisten kaupunginosien visioryhmään (Pasi ja Rauno). Visioryhmässä työskentelevät Pakila-Seura, Pakilan kiinteistönomistajainyhdistys ry, Paloheinän – Torpparinmäen kaupunginosayhdistys ry, Torpparinmäen omakotiyhdistys ry, Itä – Pakila yhdistys ja Pakilan omakotiyhdistys ry. Pakila-Seurasta on ryhmän vetäjänä ja asioiden valmistelijana toiminut arkkitehti Simo Sankari. Ryhmä on paneutunut yleiskaavaluonnokseen lähialueillamme.

Pakintalon tapaamisessa 24.3.2015 päädyttiin kuitenkin olla antamatta yleiskaavaluonnokseen yhteistä kannanottoa. Jäädään odottamaan loppusyksyn yleiskaavaehdotusta ja arvioidaan silloin, saadaanko yhteinen kannanotto aikaan alueen eri asukasyhdistysten kesken